vineri, 3 septembrie 2010

Tara lu ....


Tara lui peste voda unde primul om in stat actualul presedinte a Romaniei face declaratii in stare de ebrietate, calcand astfel constitutia again.Tot Traian care ne face o tara de manelisti, tot stam sa ne intrebam ce s-a intamplat cu flota, de unde a avut bani fiica dansului pentru un apartament de aproximativ 800.000 de euro fara mobila.Alt plod a presedintelui care tuco tata a urmat cariera politica, si a ajuns inainte sa ajunga la al treilea deceniu din viata ei in parlamentul european.

Nu ai ce comenta fata e plina de "succesuri".Ce hop a facut in viata de la un model nereusit la un politician activ, sigur ea va aduce toti banii de la uniunea europeana.



Nu e la moda sa ai atuuri de Romeo, nu mai conteaza valorile trecute.Cat esti de frumos sau cat esti de destept, cat de romantic, misterios sau daca te comporti ca un gentleman cu o domnisoara,NU CONTEAZA !

Acum e la moda sa fi derbedeu, cat mai grosolan sa nu ii acorzi atentie, nu conteaza sincer cum areti, cu burta inzestrata de la bere in exces, ca al treilea cuvant scos pe gura e organul reproductiv, fara prea multa cultura generala.

Sa ai un bmw, Vw, audi, mercedes.Lant de aur atat de gros ca poti sa mergi sa iti legi vaca, sa o duci regulat la mall la shoping, faci un schimb de la poezii romantice a lui Eminescu, pe o manea care "te unge la suflet" ai si o categorie vasta de "artisti" Guta, Minune, Valcea.

Nu ai nevoie nici macar igiena personala, odata instalata fenomenul de acomodare poti merge linistit sa te usurezi in natura ca doar natura e wc universal a barbatului, si apoi fara regrete nespalat bineinteles, mergi linistit sa iti plimbi pitipoanca de mana dupa ce si ea a asistat la nevoile fiziologice manifestate mai devreme.

Inca din varste fragede pitipoanca manifeste dorinte mari in viata.Face poze deocheate pe care le afiseaza pe siteuri de socializare, doar cu speranta sa se uite unu cu un bmw alb, geamuri fumurii ca doar nu poti duce acasa la parinti unul destept si sarac, dar un analfabet cu o masina cu parinti care au o stabilitate financiarae altceva.

In prezent s-a cam distrus si dorinta de a reusi de unii singuri in viata, pitipoanca incercand sa prinda, s-a se aghete cu unu care are deja ceva facut o firma mica, mai mare realizari FINANCIARE bineinteles, ce doar stiti expresia veche, dragostea trece prin stomac.

Si cateodata trebuie sa ai stomac puternic cand alesul inimii tale un un batranel ca Irinel.E ciudat cum un om la 50 + de ani e inca alintat chiar de ziaristi Irinel, de ce nu Iri ?




Unii stau si privesc la cutia magica, alias televizor cum incearca asa zise personaje din lumea mondena sa isi gaseasca jumatatea prin cadrul unei emisiuni regizate.Asa sunt unii le place sa priveasca cum altii isi traiesc viata, chiar daca pentru ei viata e amara, stau cu sufletul la gura pana in ultima secunda a emisiunii, la sfarsit raman impresionati si surprinsi de deznodamant.

O asemanare intre poetii romani si designerii romani lor li se permite orice in brandul lor chiar si pantaloni scurti cu sacou pe un yacht cu fete care ar face orice pentru bani.




Societatea in sine  este intr-un curs permanent de schimbare, saracie, razboi, boli, foamete, progrese stiintifice, nu sunt lucruri care sa ma ingrijoreze.Vreau sa stiu ultima isprava a lui Monica Columbeanu in club, ce alta chestie roz a reusit sa cumpere Paris Hilton cu un sac de bani, care e ultimul model de masina de la compania respectiva, sa am numele cuiva (unu-i designer) pe haina ce am cheltuit un salar din Romania.Vorbim de faptele unor ca si cum le-am fi savarsit noi (ai vazut ce masina si-a tras?), (ce misto e ultima piesa a ei), (ai vazut cu ce masina a aparut botezatu la emisiune?).

Asta e Romania in care traim cu valori false unde promovam prostia, tigania si alte bullshituri.

E posibil sa cresti sanatos intr-o societate bolnava ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu