miercuri, 25 august 2010

Traiasca Dan Diaconescu si toti IDIOTII pe langa el !


Parea o gluma buna cand Dan Diaconescu anunta infiintarea "Partidului Poporului", cu cateva luni in urma.Multi oameni spun ca succesul sta in aparenta unui personaj care cu notorietatea sa se poate afirma atat in afaceri cat si in politica.

E ciudat ca aceasta idee a venit tocmai in momentul in care o persoana relativ tanara cu parul incaruntit si un zambet ironic de atotstiutor a anuntat ca vrea sa construiasca o noua Romanie, cel mai ciudat lucru a fost ca avea catuse la maini.

A avut timp domnul Diaconescu sa cugete la probleme acestei tari in inchisoare si atunci s-a decis dansul ca asa nu se mai poate.Dar stau si privesc la ce televiziune are domnul Diaconescu, ce emisiuni cu oameni depravati, inculti fara prea multa cultura generala.


Dar sa ne uitam la ce fel de oameni sunt acestia care isi pun manele la imnul unui partid, ce oameni care nu stiu si nu cunosc deloc constitutia, sau oameni care nu inteleg cum functioneaza aparatul de stat, acestia se inscriu in "Partidul Poporului" pentru ca sunt manipulati, mintiti ca stimatul Dan Diaconescu va face o nou Romanie.


2 comentarii:

  1. :)) da.Traim in Romania.Acum ea e tara tuturor posibilitatilor,dar lasa k oricum nu are nicio sansa.Oricum misto poza :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper si eu sa nu intre in parlament parvenitul asta

    RăspundețiȘtergere